Играчки с антибактериални свойства?

Untitled design

Играчките Anbac са създадени специално за нуждите на деца на възраст между 0 и пет години. Специален акцент при моделите на Анбак е здравето. Когато децата играят, по играчките непрекъснато се натрупват бактерии и микроби. Иновацията при Анбак е, че микробите и бактериите изчезват напълно в рамките на осем часа. Това е възможно с уникалната повърхност – смес от дърво и синтетичен материал с антибактериален ефект. Антибактериалният материал е инжектиран в дървото. Благодарение са своите хигиенни качества, играчките Anbac са подходящи за детски градини и детски здравни помещения. С играчките Anbac, децата могат да упражняват своята координация, усещания и възприятия. Комбинацията от истинско дърво със своя аромат и синтетичния материал, позволяват създаването на много цветове и форми за дълги часове забавления.

Аnbac ни предлагат първата в света на играчките, комбинация между натурална борова дървесина и антибактериален синтетичен материал. Повърхността на играчките се изчиства напълно от микроби за осем часа. За сравнение – при други синтетични материали, микробите остават върху повърхността до двадесет и четири часа. Научните тестове, проведени от Германския институт по хранителни технологии потвърждават ускорения естествен антибактериален ефект.

Anbac са наградени с “Grüne Punkt” заради приноса си към опазване на околната среда. При производството използват 70% по-малко суров петрол. За производството на дървения материал се използа дървесина от възобновяеми гори.

Anbac са създадени и произведени в Германия.

Eкипът на детски магазин Bebecito,

Вашата играчка Anbac може да намерите в нашия онлайн магазин www.bebecito.eu

Вашият коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван или споделян.

Позволени HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>